На външен вид младата жена Кристин Ричмънд е твърде мила

...
На външен вид младата жена Кристин Ричмънд е твърде мила
Коментари Харесай

Млада полицайка показа цената на залавянето на откачил наркоман

На външен тип младата жена Кристин Ричмънд е прекомерно блага за специалността на полицайй-кинолог, само че в нея живее същински войник. Веднъж на нея ѝ се наложило да влезе в битка с наркоман - следствията от багра тя разгласява във Facebook, а фотосите ѝ станаха доста известни.

Кристин Ричмънд от Запанда Вирджиния всеки ден се бори с нарушителите и в никакъв случай не може да подсигурява на околните си, че тя ще се прибере вкъщи тази вечер. През миналите дни във Facebook тя показа фотоси от един собствен нормален ден. Фотосите шокираха нейните почитатели.
 Фото: facebook.com/kristen.l.richmond

Рано сутринта Кристин получила сигнал, че до локалния лицей се навърта недоверчив юноша. Пристигайки на мястото на случая, момичето взема решение да задържи хулигана без помощта на своя сътрудник, все пак, че пред нея бил се изправил 21-годишен юноша с тегло над 90килограма. Той явно е бил под въздействието на опиати и се е държал доста нападателно.
 Фото: facebook.com/kristen.l.richmond

Кристин се пробвала да задържи гамена благодарение на служебното си куче, само че то не съумяло да се оправи със задачата. Наложило се полицайката да встъпи в ръкопашен пердах. " Докато се биехме, очилата от лицето ми паднаха. Радиостанцията ми не работеше. Отвръщах на всеки получен удар от хулигана. Успях да хвана едната му ръка и да я окова с белезниците 0 по този начин го държах до края на битката ", споделя Кристин.

 Фото: facebook.com/kristen.l.richmond

Момичето си спомня, че в един миг хулиганът се опитал да ѝ отнеме револвера, само че не съумял. Ако Кристин не бе забелязала това в точния момент, всичко можеше да има много по-печален край. В клиниката лекарите открили, че тя има строшен нос и голям брой натъртвания. " Слава на Бога, след пет минути пристигнаха моите сътрудници. За такива сътрудници единствено може да се мечтае. Единият от тях даже се извини, че са се забавили. Хулиганът обаче съумя да рани моя сержант ", споделя още Ричмънд.
 Фото: facebook.com/kristen.l.richmond

Кристин признава, че е съумяла да удържи нарушителя единствено с помощта на ежедневните тренировки след работа. Ако не били те, надали тя би могла да напише своя шокираш пост. Тя обаче не се счита за героиня, а своята история е желала да покаже на другите сътрудници, с цел да знаят, че би трябвало да се занимават с бойни изкуства най-малко един път в седмицата.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР