На утрешното заседание на Министерски съвет управляващите се готвят да

...
На утрешното заседание на Министерски съвет управляващите се готвят да
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Да спрем концесията на Летище София

На утрешното съвещание на Министерски съвет ръководещите се готвят да отсрочат заплащанията на концесионера на Летище „ София “ за 10 години, само че да го позволен да употребява правата си. За това сигнализира водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изказване от централата на партията.

„ Обръщам се към да спрем концесията на Летище „ София “, обърна се Корнелия Нинова към „ ИТН “, „ Да, България “ и „ Изправи се! Мутри вън! “.

„ Това държавно управление няма нито морално, нито политическо право да взима такива основни решения “, съобщи Нинова.

Вчера цялото Изпълнително бюро подаде оставка, а Корнелия Нинова резервира поста си. " Бях определена единствено преди 6 месеца с огромно болшинство в партията, само че по-важното е, че следва образуването на парламент ", аргументира решението Нинова.

По думите ѝ главната задача на Българска социалистическа партия е била да се разбие " Модела ГЕРБ ". След тези избори ГЕРБ не може повече да ръководи и Борисов повече няма да е министър председател, разяснява в първата си обществена изява след изборния ден водачът на Българска социалистическа партия. Тя бе безапелационна, че Българска социалистическа партия няма да поддържат никакво държавно управление, препоръчано от ГЕРБ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР