На утрешното си заседание Столичният общински съвет ще избере за

...
На утрешното си заседание Столичният общински съвет ще избере за
Коментари Харесай

Общинските съветници ще изберат посочения от Десислава Иванчева за кмет на "Младост"

На утрешното си съвещание Столичният общински съвет ще избере за краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на " Младост " Владимир Клисуров, който в този момент е заема поста на зам.-кмет на районната община. Решението е взето през днешния ден от ръководителите на групите в съвета..

Клисуров е определен да заеме поста от задържаната Десислава Иванчева в заявката й за отпуск. По думите на ръководителя на общинския съвет Елен Герджиков, представени от " Фокус ", Иванчева е " не запомнила " да издаде молба за назначението му на поста, което постанова " общинския съвет да влезе в ролята си и да запълни този пропуск ".

По-рано през днешния ден Клисуров и другият зам.-кмет - Румен Русев, изпратиха декларация до медиите и Елен Герджиков, в която показват, че има юридически спор за легитимността на заявката на Иванчева за отпуск. Същевременно съгласно двамата Русев е бил по-добре квалифициран за поста. По тази причина двамата са взели решение да посочат Русев като подобаващ да заеме поста на изпълняващ длъжността кмет на региона.

Владимир Клисуров е някогашен публицист във в. " Телеграф ". След като Десислава Иванчева беше определена за кмет на региона тя го назначи за шеф на отдела за връзки с обществеността на районната община. Той стана зам.-кмет откакто същия пост беше освободен от Никола Вапцаров.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР