На улицата, и то буквално, може да остане още в

...
На улицата, и то буквално, може да остане още в
Коментари Харесай

Тити Папазов остава на улицата за 385 000 лв. невърнати кредити към банки

На улицата, и то безусловно, може да остане още при започване на 2024 година Тити Папазов. Заради неспособност да си връща заемите, жилището на синята легенда е под заплаха да бъде продаден от арбитър реализатор.

Източници на " Уикенд " настояват, че Тити, които обича да се пъчи какви положителни пари изкарва от частния си бизнес редом с кариерата си като треньор по баскетбол, в действителност го е закъсал съществено. Папазов има да връща значително суми на свои познати. Дали поради името му на човек, който познава „ огромни хора ”, или просто от страдание, множеството от тях не бързат да си желаят парите. Не по този начин стоят нещата с банковите заеми на Тити. Става дума за три заема за общо 385 000 лв.. Папазов от близо година е не запомнил да си внася вноските.

Трезорите, както е ясно, мъчно се впечатляват от сълзливи молби и сценки, на каквито баскетболния треньор е експерт. След като десетки молби и напомняния да се разплати не дават резултат, банките пускат тежката артилерия. Съдия реализатор небрежно запорира компаниите на Тити. Тъй като множеството от тях нямат активност и пари по сметките си, бирниците се насочват и към жилището на семейство Папазови. Под ножа минава и баровската вила с голям басейн на синята легенда в плевенското село Радомирци, която е ипотекирана като залог за един от заемите. По закон, след намесата на ЧСИ-то на всеки дебитор се дава още една опция в малко време да откри парите. След това жилището се продава на обществен търг, а парите отиват за заплащането заемите. Междувременно, всяко едно от дейностите на арбитър изпълнителя, колкото дребно и официално да е, също се таксува. Експерти изясняват, че Тити към този момент е задлъжнял с още най-малко 20-30 000 лева

Според осведомени, през последните седмици Тити Папазов съумява да откри някой и различен лев, плащайки част от закъснелите вноски по банковите заеми. Така или другояче, голяма част от натрупалите се над 400 000 лв. по заемите и таксите на съдия-изпълнител си остават висящи. Затова още при започване на идната година апартаментът би трябвало да бъде изваден на търг. Преди това, несъмнено, Тити и брачната половинка му ще би трябвало да се изнесат, а всяка по-ценна движимост - тв приемник, ледник, тостер и мебели, разказана и готова за оглед от кандидат-купувачите. Нов притежател ще има и лъскавият джип, с който Тити не един път е засичан да фучи из столичните булеварди, без да се преценява, че светофара свети алено.

Повечето от съдружниците на Папазов непосредствено са го отсвирили, щом чули, че ги търси за пари. Единственият, който се съгласил, е крими героя Димитър Маринов. За злощастие, той също си има проблеми с банки и управляващи. Твърди се, че Маринов е взет на мушка и от КПКОНПИ, откакто е наказан като участник в незаконна група за източване на банкови карти. Маринов е задържан при интернационалната полицейска интервенция „ Шок-2 ”, в която вземат участие италиански карабинери, сътрудници на ГДБОП и Европол.

При акцията е разрушена незаконна група, която основава копия на дебитни и кредитни карти, а специфични наети мулета по-късно теглят пари от банкомати в Западна Европа. По време на обиска в дома му са открити стотици заготовки за дебитни карти, специфични клавиатури, които се слагат върху истинските такива на банкоматите с цел да копират ПИН кода. Те са свързани безжично с друго устройство, което прилича входа на банкомата, където се пъхат картите, така наречен „ уста ”, чиято задача е да копира данните на самата карта, записани на магнитна лента на гърба й. Събраната от двете джаджи информация се предава посредством специфичен минипредавател към изравен наоколо човек. Тя е задоволителна за основаване на клонинг на истинската карта, стига да имате нужната техника и компютърни стратегии, изясняват специалисти. За похлупак, в дома на Маринов е открита и флашка с хиляди източени данни за същински банкови карти. Описът на откритите и конфискувани елементи е десетина страници.

При следствието излиза наяве, че аверът на Тити Димитър Маринов е един от основните участници в бандата и към него се насочват голяма част от източените в чужбина милиони евро от непознати банкови сметки. Хот сцена


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР