На улица Белински в руския град Воронеж по предварителни данни

...
На улица Белински в руския град Воронеж по предварителни данни
Коментари Харесай

Във Воронеж е паднал дрон, има ранени

На улица " Белински " в съветския град Воронеж по предварителни данни е паднал дрон , на място работят специфичните служби, заяви губернаторът на района Александър Гусев.

Трима души са били ранени от парчета стъкло , откакто дронът се е разрушил в жилищна постройка, прибавя Гусев.

" На място е оказана помощ , хората са отказали да бъдат приети в болница. На място работят ФСБ, Министерството на изключителните обстановки и други специфични служби. Правя среща за разбор на случая ", посочи Гусев.

" Стаята в жилището на улица " Белински " във Воронеж, която беше ударена от дрон през днешния ден, беше празна. Експертите вземат решение на място дали е належащо да се реалокират живеещите в съответния апаратамент или целия вход ", съобщи Гусев.

Каналите в " Телеграм "  пишат, базирайки се на свои източници, че дронът евентуално е бил ориентиран към авиационна фабрика на улица " Циолковски " , само че заради радиосмущения се твърди, че дронът е изгубил посоката си и се е разрушил в жилищен дом. Официално удостоверение за това няма.

На масиран обстрел от страна на Украйна тази нощ. Обстрелван е в това число и регионалния център . Това декларира губернаторът Вячеслав Гладков. Съобщението му от  " Телеграм " се цитира от държавната ТАСС.

За последната нощ са потърпевши трима души, двама от тях се намират в болница . Има нанесени вреди на кооперации и частни домове.
 Руският хайлайф е изтощен от войната! Вече не има вяра на Путин
Руският хайлайф е изтощен от войната! Вече не има вяра на Путин

Готови са да договарят за мир
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР