На Украйна изпращаме стари неща, на които след няколко години

...
На Украйна изпращаме стари неща, на които след няколко години
Коментари Харесай

Изпращаме старо оръжие на Украйна

На Украйна изпращаме остарели неща, на които след няколко години им изтича ресурсът. А в този момент са нужни на украинската войска, годни са. Някои от тях ще минат избрани инспекции, че са годни, сподели по Нова ТВ министърът на защитата Тодоро Тагарев.

Вече няколко пъти изпращаме помощ на Украйна, в началото фокусирайки се върху филантропична помощ и защитни средства. След решението на Народно събрание в края на предходната година, Министерски съвет беше длъжен да изпрати такава помощ. Един пакет към този момент е и изпратен с решение на служебния кабинет, ние взехме решение за изпращане на втори пакет, уточни той

По думите му е мъчно да се създадат изчисленията на цената. Говорим за неща, които са купувани при една друга стопанска система, при изкуствени цени, посочи Тагарев

България ще бъде обезщетена финансово от съдружниците, разясни Тагарев и уточни, че описът, който България изпраща на Украйна е конфиденциален.

Помощта, която изпращаме е вследствие на разбор на военното управление. Това не нарушава нормативите за поддържане на запасите от разнообразни средства, уточни още военният министър.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР