на украинския президент Володимир Зеленски няма шанс за успех. Това

...
на украинския президент Володимир Зеленски няма шанс за успех. Това
Коментари Харесай

Швейцария: Мирният план на Зеленски няма шанс за успех

на украинския президент Володимир Зеленски няма късмет за триумф. Това съобщи швейцарският външен министър Игнацио Касис, представен от Швейцарската телеграфна организация и ТАСС.

Според него предлагането на Зеленски за спокойно разрешаване на украинския спор е неправилно, тъй като липсва поддръжка от Русия.

Едностранните мирни проекти нямат късмет за триумф, в случай че не бъдат изпълнени със мощ , само че западните страни не желаят спорът да се трансформира във война с още по-голям мащаб, означи той в Ню Йорк.
 Зеленски: Само цялостното евакуиране на съветските войски ще докара до дълготраен мир
Зеленски: Само цялостното евакуиране на съветските войски ще докара до дълготраен мир

Дипломатическа совалка на Киев

На съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, която не взема поради позицията на Москва. Планът планува оттатък избраните през 1991 година граници на Украйна, както и възвръщане на контрола на Киев върху изключителната си икономическа зона в Черно и Азовско море.

По-рано представителят на съветското външно министерство Мария Захарова акцентира, че така наречен кротичък проект на Зеленски в действителност е следващото основано от Съединени американски щати управление за. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков на собствен ред уточни, че Зеленски прави изказвания за спокойно решение, без обаче да регистрира действителната обстановка.
 Зеленски изиска да види
Зеленски изиска да види " мирния проект " на Тръмп

Бившият президент на Съединени американски щати не разкрива подробности
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР