На украинските пилоти е разрешено да изпробват изтребители Gripen. Това

...
На украинските пилоти е разрешено да изпробват изтребители Gripen. Това
Коментари Харесай

Украински пилоти са тествали изтребители Gripen

На украинските водачи е позволено да тестват изтребители Gripen. Това заяви министърът на защитата Пел Йонсон в документално изказване, предават шведските медии.


" Ориентационното образование завърши и съгласно отчета, който получих от Въоръжените сили, образованието е минало добре ", споделя той.

Ориентировъчното образование включва тестови полети както на самолети, по този начин и на симулатори и инструктажи за наземния личен състав.

През май държавното управление разгласи, че Швеция е решила да предложения украински летци и наземен личен състав да преминат курс за образование за Gripen.

" Както към този момент декларирахме, не изключваме изпращането на Gripen в Украйна, само че опитът, насъбран от програмата за образование, в този момент би трябвало да послужи за основа на продължаващата работа по установяване на изискванията за това ", споделя Йонсон.

БГНЕС напомня, че шведското държавно управление разпореди на въоръжените сили да проучат изискванията за изпращане на изтребители Gripen за Украйна. Шведските въоръжени сили ще показват своя отговор през ноември, след което държавното управление ще може да реши дали самолетите Gripen да бъдат изпратени в Украйна. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР