На тях тя получава пенсията си по възраст. На тези

...
На тях тя получава пенсията си по възраст. На тези
Коментари Харесай

Минаха Всички Граници! Ограбиха Дома На Един От Най-Известните Политици От Бсп Докато Семейството Спи!

На тях тя получава пенсията си по възраст. На тези сметки има броени рубли (равностойност 100 долара) и тези карти могат да се употребяват единствено в Русия. Българските кредитни карти не са пипнати. Аз съм с холтер през това време. Чрез него се мери кръвното в продължение на 24 часа. Когато е осъществена кражбата ми е най-ниско налягането, кучето не реагира. Според полицията най-вероятно са ни упоили с газ. Това е неприемливо. Не са откраднати скъпи като телефон, преносим компютър, очила, а моя часовник, от чантата на децата са взети по 10 лева, 300-400 евро от чантата на жена ми и съветските ѝ карти, които в България изобщо не могат да бъдат употребявани ", изясни Ерменков и уточни, че полицията не си е направила труда да разпита съседите.

По думите на депутата, входът на блока е с следен достъп, вратата на жилището се заключва четворно, а домашният им любим е младо куче и постоянно реагира на всяко придвижване във входа.

" Пред блока непрекъснато стои автомобил с дипломатически номер 0293 и биха могли да попитат и тези хора дали не са видели някой да влиза, само че и това не е направено. Досега мълчах, тъй като смятах, че полицията би трябвало да бъде оставена да си прави работата, само че откакто към този момент съвсем един месец никой не ме осведоми и никой не прави каквото и да било, взех решение да му дам публичност, тъй като този случай касае мен, само че и всеки българин, който би трябвало да се усеща спокоен в дома си. При такива дейности и такова изтощение на способените органи няма по какъв начин това да се случи ", съобщи още Таско Ерменков.

Това бил вторият грабеж в дома му. Първият бил през 2015 година, когато крадците отмъкнали доста полезности. По думите на депутата, и тогава полицията не направила нищо.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР