На тях Гичка е с чорапогащник с орнаменти и минижуп.

...
На тях Гичка е с чорапогащник с орнаменти и минижуп.
Коментари Харесай

Лично Шеф Виктор Ангелов Разкри Каква Е Огромната Драма В Живота На Любимката На Зрителите Гичка! Та Тя Е

На тях Гичка е с чорапогащник с орнаменти и минижуп. Тези фрагменти безусловно шокираха участниците, които избухнаха в смях и започнаха да ръкопляскат. „ Тогава тези чорапогащници бяха съвременни.

Бях осми клас. Ама за какво показвате тези фотоси “, запита Гичка. Тогава началник Ангелов реши да разкрие пред всички огромна драма от живота на готвачката: „ Ти имаше ли бал? “

„ Аз нямах бал. Бях бременна с Памела месец, преди да завърша и по тази причина нямах бал. Точно в 12 клас се случи “, съобщи тя. „ Моя мъж го срещнах в учебно заведение. От 15-годишна бях с него. Нямахме финансова опция тогава. Майка ми и татко ми бяха в чужбина и тогава ми беше доста мъчно. Беше ми гадно, тъй като съученичките отиваха на бал, а аз нямах какво да облека. Дори не желая да се сещам “, призна през сълзи Гичка. „ Нямах с какво да отида. Беше в действителност доста гадно. Точно поради това виждам нищо да не липсва на детето ми, тъй като аз съм го изпитала и е доста гадно. Така обаче към този момент знаеш цената на нещата “, счита готвачката.

„ Все по-богата ще ставаш към този момент, Гиче “, съобщи пък шефът.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР