На турнира в Майорка ще видим двамата играчи от Топ

...
На турнира в Майорка ще видим двамата играчи от Топ
Коментари Харесай

Жребии в Майорка и Бад Хомбург: Медведев-Карацев и Стивънс-Андрееску сред възможните 1/8-финали


На шампионата в Майорка ще забележим двамата играчи от Топ 10 на ранглистата. Световният №1 Даниил Медведев ще стартира отбраната на трофея непосредствено от осминафинала, където би могъл да се изправи против своя съотечественик Аслан Карацев. Това ще се случи в случай че миналогодишният полуфиналист от Australian Open отстрани участващия с „уайлд кард“ представител на домакините Жауме Мунар.

Полуфиналите в конкуренцията биха могли да бъдат доста завладяващи. Най-вероятният конкурент на Медведев за тази фаза е Пабло Кареньо Буста, а другото място в мача за трофея биха могли да си оспорват Стефанос Циципас и полуфиналистът от Уимбълдън Денис Шаповалов.

Междувременно на WTA 250 конкуренцията в Бад Хомбург също ни чакат много любопитни борби. Още на осминафинала бихме могли да забележим дуел сред две шампионки на US Open – Слоун Стивънс и Бианка Андрееску. Симона Халеп би могла да се изправи против Аманда Анисимова на четвърфиналната фаза, а в дугата половина на схемата ни чака евентуален полуфинал сред олимпийската шампионка Белинда Бенчич и защитаващата купата Анджелик Кербер.

Жребий при мъжете:


Жребий при дамите:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР