На церемонията присъства целият политически елитЗа трети път лидерът на

...
На церемонията присъства целият политически елитЗа трети път лидерът на
Коментари Харесай

Волен и Деница официално си казаха да


На церемонията участва целият политически хайлайф

За трети път водачът на " Атака " Волен Сидеров се дами. Той и дългогодишната му другарка Деница Гаджева си споделят заветното " да " в този миг в столичния храм-паметника " Св. Св. Кирил и Методий ".

Сидеров и Гаджева са дружно от 2011 година, когато тя е млада депутатка от “Атака ”. През 2015 година се роди синът им Волен-младши и още тогава щастливият татко разгласи, че ще се ожени за Гаджева. Малкият е и основният шафер на сватбата. Той е облечен в черен смокинг като татко си.

Булката е облечена в дантелена бяла рокля, а шаферките й – в сини рокли.

Васил Найденов, Силвия Кацарова и Тони Димитрова, както и още редица известни български реализатори, ще забавляват гостите на сватбата им.

Сред поканените на церемонията е и министър председателят Бойко Борисов, всички министри от кабинета, водачите на парламентарните групи, депутати и публицисти.

Интересна бе сватбената покана, която двойката разпрати. Тя бе под формата на вестник. В шеговитата уводна публикация на лимитираното печатно издание се загатва и съпредседателят на патриотите и вицепремиер Валери Симеонов - че в този ден възбраната му за шума пада. Стихове за любовта и други жанрове също откриха място в поканата за събитието.

Празникът на Волен и Деница ще продължи в емблематично заведение в центъра на София. 

В изявление за „ Събуди се ” в събота Деница Гаджева описа, че сватбата е един от най-вълнуващите моменти в живота й. Предложението за брак било извънредно сантиментално. Лидерът на „ Атака ” наел файтон в Созопол и в наличието на сина им предложил на Деница, оповестява Нова тв.

„ За сантименталната страна на Волен Сидеров доста хора знаят, само че малко приказват. Познава всичките наши писатели, като млад стихотворец се е движил в тези среди, те са сантиментални ”, добавя тя. 

Деница издаде, че сватбата е проведена за един месец и малко, само че все пак ще има доста изненади за гостите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР