На церемонията по връчването на наградите Оскар в в неделя,

...
На церемонията по връчването на наградите Оскар в в неделя,
Коментари Харесай

Брад Пит нападна Доналд Тръмп, държейки Оскар в ръка


На церемонията по връчването на премиите Оскар в в неделя, холивудският артист Брад Пит подхвана тематиката за несполучливия развой по импийчмънт на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Държейки статуетката, която Брад Пит получи за артист в най-хубава поддържаща роля за осъществяването си във кино лентата на Куентин Тарантино „ Имало едно време в Холивуд “, той се обърна към публиката: „ Казаха ми, че имам единствено 45 секунди да приказвам, което е с 45 секунди повече от предоставените от Сената на Джон Болтън по време на импийчмънта на президента Тръмп. “

Болтън, някогашен консултант на Тръмп по национална сигурност, можеше да бъде главен очевидец на процеса, само че не беше свикан в Сената. „ Така че мисля, че може би Куентин би трябвало да направи филм за това, по кое време възрастните в последна сметка постъпват вярно “, добави артистът.

Филмът “Имало едно време в Холивуд ” е основан на действителни събития, само че Тарантино предложи различна позиция на трагичната история.

След церемонията, Брад Пит изясни пред кореспонденти, че е „ доста отчаян “ от събитията от миналата седмица, по време на които Сенатът оправда Доналд Тръмп. “Мисля, че не можете просто да оставите настрани обстоятелството, че изкуството да печелите със съмнителни, въпреки и не неразрешени трикове, надвива над верните неща ”, съобщи Пит, представен от Fox News. “И аз одобрявам това доста съществено. ”

В своята тържествена тирада, Брад Пит загатна и децата си от брака с актрисата Анджелина Джоли. Двойката има три дъщери и трима синове, които, както сподели артистът, „ дават смисъл на всичко “, което прави. Брад Пит към този момент беше почетен с Оскар през 2014 година, само че единствено като един от продуцентите на кино лентата „ 12 Years a Slave “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР