На церемония в US мисията в СофияОт 2000 г. насам

...
На церемония в US мисията в СофияОт 2000 г. насам
Коментари Харесай

Посланик Кенет Мертен връчи паспорти с визи на български студенти за бригада в САЩ

На гала в US задачата в София
„ От 2000 година насам повече от 120 000 български студенти са взели участие в летните студентски бригади в Съединени американски щати - всички те стават посланици на американската просвета и полезности, когато се завърнат в България. “ Това сподели посланикът на Съединени американски щати в България Н.Пр. Кенет Мертен, който връчи паспортите с първите издадени визи на петима български студенти, които ще вземат участие в програмата „ Работа и пътешестване в Съединени американски щати “ тази година.

„ По този метод студенти от целия свят получават опция да живеят и работят в Съединени американски щати през лятната си почивка по време на следването и да се срещнат с хората и метода на живот в Съединени американски щати “, изясни посланикът на гала през днешния ден в задачата на Вашингтон в София.

„ Участието в програмата „ Работа и пътешестване в Съединени американски щати “ не е еднократно прекарване, съобщи от своя страна Майкъл Дж. Гриър ”, общоприет консул на посолството на Съединени американски щати в България. По думите му доста от студентите, които вземат участие в нея, в действителност са повторни участници в програмата. Гриър добави, че тази година се чакат към 5000 български студенти да взема присъединяване.

„ Нямам терзания - всичко ще мине прелестно. Очаквам да се срещна с забавни хора и да подобря британския си език “, сподели пред „ Труд news “ Сияна Найденова - студентка по филология в Пловдивския университет, която ще работи в щата Роуд Айлънд.

Текстове на фотоси:

Н.Пр. Кенет Мертен на церемонията, на която връчи паспортите с визи на петима български студенти, участващи в програмата „ Работа и пътешестване в Съединени американски щати “.

„ Очаквам да се срещна с забавни хора и да подобря британския си език “, сподели пред „ Труд news “ Сияна Найденова - студентка по филология в Пловдивския университет, която ще работи в щата Роуд Айлънд.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР