На церемония в МВнР вицепремиерът и министър на външните работи

...
На церемония в МВнР вицепремиерът и министър на външните работи
Коментари Харесай

Мария Габриел: България и НАТО сме по-силни заедно

На гала в Министерство на външните работи вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова награди финалистите в състезанието за студенти за мото на Националната стратегия с начинания за отбелязването през 2024 година на 20-ата годишнина от участието на България в НАТО.

Победител е мотото „ НАТО: Защото сме по-силни дружно “ на Мария Николаева от София. Сред наградените бяха и Олга Динчева от Стара Загора с нейното мото „ Обединени за сигурността, мощни в съдействието “ и Иванина Димитрова от Варна с мотото „ Сила в единството “.

" НАТО е общественост на полезности и правила. Само с обединени старания, споделяйки положителни практики и откроявайки приноса на България в НАТО можем да сме по-силни. Благодаря на финалистите и на всички участници в състезанието за смелостта да изложат и отстояват своите хрумвания и да излъчат посланието, че България и НАТО дружно сме по-силни ", съобщи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова.

В конкуренцията се включиха студенти от цялата страна, а предложенията им бяха прегледани и оценени от експертна комисия от представители на Министерството на външните работи и на Министерството на защитата.

" Важно е посланията на младите да доближат до повече хора, тъй като през погледа на новото потомство виждаме какво значи за тях България - член на НАТО и по какъв начин да бъдем по-силни в днешния свят на провокации. Победителите в състезанието са образец за това по какъв начин предаваме полезности сред поколенията, само че по какъв начин и младото генерации дава вяра и мощ за бъдещето ", заключи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова.

Мотото ще бъде част от брандирането на Националната стратегия с начинания за отбелязване през 2024 година на 20-ата годишнина от участието на България в НАТО и ще бъде употребявано в това число като таг и хаштаг за изявления в обществените мрежи.

#НАТОЗащотоСмеПоСилниЗаедно

#NATOBecauseWeAreStrongerTogether

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР