На церемония пред Районното управление на МВР в Монтана директорът

...
На церемония пред Районното управление на МВР в Монтана директорът
Коментари Харесай

Полицията и жандармерията в Монтана получиха нови автомобили

На гала пред Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Монтана шефът на регионалната дирекция на полицията в града комисар Ивайло Антонов връчи ключовете на 32 нови автомобила на служители на реда и жандармеристи.

Автомобилите са високопроходими и са от марките "Греит уол " и "Фолксваген ". Те са закупени със средства от Европейски Съюз отпуснати за справяне с миграционния напън и защита на сухопътните граници в региона.

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи получава 17 от тях, а 15 са за зоналното жандармерийско отделение в Монтана.

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана получава за пръв път толкоз доста коли. Те са оборудвани със модерни навигационни и радарни системи, със система за различаване на оповестени за търсене коли, с таблети и други модерни устройства за работа на полицията, разгласи комисар Антонов.

Той заяви, че колите ще бъдат разпределени сред полицейските ръководства в Монтана, Вършец и Берковица, като няколко от тях ще отидат в секторите в Бойчиновци, Чипровци и Георги Дамяново.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР