На церемония по встъпване в длъжност служебният министър д-р прие

...
На церемония по встъпване в длъжност служебният министър д-р прие
Коментари Харесай

Служебният министър на туризма д-р Илин Димитров встъпи в длъжност

На гала по встъпване в служба служебният министър доктор одобри ръководството от министъра в оставка Христо Проданов  Христо Проданов Христо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и шеф на заведения за в 100-то държавно управление на Република България, оповестиха от пресцентъра на Министерството на туризма.

„ Днес одобрявам поста на длъжностен министър на туризма с мисълта за идната работа и с ясното схващане за отговорностите и значимите задания, които предстоят, провокациите пред туристическия бранш и упованията, с които екипът ни е претрупан “. С тези думи министър Димитров се обърна към своя предходник, като му благодари за направеното дотук и за положителното институционално съдействие с непрекъснатата парламентарна Комисия по туризъм, която оглавяваше в границите на 47-то Народно заседание.

В своите встъпителни думи служебният министър очерта някои от най-неотложните задания, които предстоят. По думите му първо би трябвало да се направи всичко допустимо в незабавен порядък, с цел да бъде ускорена отчетността на Програмата за филантропично подкрепяне на разселени лица от Украйна. Другата предпочитана задача е решаването на проблемите със забавените категоризации на туристическите обекти. Трябва да сме подготвени и за застраховане на работата на бранш туризъм при мощна вълна от COVID-19 през есента, акцентира министър Димитров. Предстои дейна работа по подготовката на зимния сезон и подпомагането на сектора за договаряне на лято 2023.

Служебният министър заяви, че възнамерява съответни ограничения и дейности по редица настоящи тематики и политики, които ще подкрепят и заздравят бизнеса в бранш туризъм – като дейна работа и срещи с браншовите организации, умна цифрова рекламна акция, партньорства с интернационалните организации и доста други съответни стъпки.

Досегашният министър на туризма Христо Проданов  Христо Проданов Христо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и шеф на заведения за пожела триумф на служебния министър и акцентира, че оставя в положителни ръце едно подредено министерство.

„ Много се веселя да поздравявам с добре пристигнал, който до неотдавна бе ръководител на Комисията по туризъм. Вярвам, че ще имаме последователност в нашия бранш. Туристическият отрасъл го познава и го приема добре. Радостен съм, че оставям министерството в сигурни ръце “, сподели досегашният министър.

Той връчи на министър икона на Св. Георги с пожеланието да го закриля и да му оказва помощ във значимата задача, с която се заема.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР