На церемония по откриване на учебната 2020/21 г. в ПГ

...
На церемония по откриване на учебната 2020/21 г. в ПГ
Коментари Харесай

EVN откри учебна стена „По пътя на електрическия ток“ в ПГЕЕ Капитан Петко Войвода Кърджали

На гала по разкриване на образователната 2020/21 година в ПГ по електротехника и електроника " Капитан Петко Войвода " гр. Кърджали EVN и учебното заведение откриха нова образователна стена – „ По пътя на електрическия ток “. Тя показва пътя на електрическата сила – произвеждане, транспорт и систематизиране. Toва е следващата образователна стена, открита от EVN. Други такива има също и в професионални гимназии в Пловдив, Бургас и Ямбол.

EVN и ПГЕЕ " Капитан Петко Войвода " си сътрудничат от няколко години в дуалното образование на възпитаници. В рамките на съдействието сред компанията и учебното заведение се приготвят фрагменти за професионалното им развиване в областта на електротехниката. Общо 42 възпитаници от гимназията се образоват във форма на дуално образование.

На церемонията участваха инж. Антоанета Сендова, шеф на ПГЕЕ " Капитан Петко Войвода ", господин Никола Чанев, регионален шеф на Кърджали, Веселин Господинов, началник Клиентски енергоцентър Кърджали на Електроразпределение Юг (част от EVN) и други
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР