На цели 37 години е Явор Бахаров, но продължава да

...
На цели 37 години е Явор Бахаров, но продължава да
Коментари Харесай

Агресивен, че и нагъл: Явор Бахаров сваля чуждо гадже в дискотека, набиха го!

На цели 37 години е Явор Бахаров, само че продължава да се държи като на 17. Актьорът, който от години не се е прочул с друго, с изключение на с експанзия, разгулен и н@ркомански изцепки, беше набит в дискотека. В случая обаче самичък си го търсил и шамарите му пристигнали дюшеш.

Случката, за която описаха очевидци, се разиграва в края на предходната година, преди към месец. Бахаров, който от дълго време се води съществено привързан с Рая Пеева, бил без нея в столичен клуб. Видимо подпийнал, той се загледал по засукана кокона и почнал да я смъква непосредствено.

Момичето му дало да разбере, че не се интересува, а и си има другар, само че Бахаров никак не се трогнал. Дори почнал да става язвителен към нея. След минути обаче осъзнал, че момичето му е споделило истината, тъй като се появил приятелят й.

Едрият и висок мъж хванал Явор за яката и му отперил няколко здрави шамари. Намесила се защитата и го отървала, другояче щял да си изпати още повече.

" Хайде в този момент Рая Пеева да го гушне, да го погали и още веднъж да си го прибере... Тази и тя не е естествена. Каква жена би трябвало да си, с цел да търпиш гаджето ти да те овиква, да се държи като малоумник, че и да търси къде да ти кръшне ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР