На три месеца условно с три години изпитателен срок е

...
На три месеца условно с три години изпитателен срок е
Коментари Харесай

Условна присъда за депутатка от ПП, блъснала пешеходка

На три месеца " условно " с три години изпитателен период е наказана депутатката от " Продължаваме Промяната " Рена Стефанова. Тя се е признала за отговорна и е сключила съглашение със Софийска градска прокуратура за пътен случай, при който е потърпевша пешеходка.

Освен това Стефанова е осъдена и с " отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство” за период от 3 месеца, оповестяват от държавното обвиняване.

Пътният случай става в деня на откриването на 47-ия парламент – 13 декември. Стефанова прави ляв завой по ул. „ Одрин “, на кръстовището с бул. „ Тодор Александров “, нарушавайки разпоредбите за придвижване по пътищата, блъска пешеходка. На потърпевшата й е породена междинна телесна щета.

" Съдът счете, че избраното на обвинената наказване „ отнемане от независимост “ за период от три месеца, осъществяването на което на съображение член 66, алинея 1 от Наказателен кодекс се отсрочва за период от три години, и „ отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство” за период от три месеца, е надлежно на публичната заплаха на действието и дееца и е в сходство със закона и морала. Определението на съда е дефинитивно ", оповестяват от Софийски градски съд.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР