На трето място в индивидуалното класиране в дисциплината стрелба с

...
На трето място в индивидуалното класиране в дисциплината стрелба с
Коментари Харесай

Полицай от Търново стана трети в национален конкурс

На трето място в самостоятелното класиране в дисциплината „ пукотевица с револвер “ в състезанието „ Пътен служител на реда на годината “ се класира младши автоконтрольор Юлиян Николов от бранш Пътна полиция при ОДМВР – Велико Търново. Отборно в комплексната конкуренция тимът на бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР – Велико Търново – Юлиян Николов и Георги Василев, заеха 10-то място.

Румен Евтимов от ОДМВР – Перник и Васил Бакалски от ОДМВР – Смолян са тазгодишните спечелили в конкуренцията. В отборното класиране първи се подреди тимът на ОДМВР – Смолян.
26-тото издание на състезанието „ Пътен служител на реда на годината “ се организира на 28,29 и 30 септември в Габрово. В него се включиха 26 младши автоконтрольори от цялата страна. Те се състезаваха в няколко дисциплини – пукотевица с револвер, научен изпит по оказване на долекарска помощ, съревнование с кола и мотоциклет и оказване на първа помощ на потърпевши в ПТП.

Старт на конкуренцията даде министърът на вътрешните работи Младен Маринов. На церемонията по откриването участваха още заместник-министърът Стефан Балабанов, шефът на Групово дело „ Национална полиция “ основен комисар Христо Терзийски, началникът на отдел „ Пътна полиция “ при ГДНП комисар Росен Рапчев, директърт на ОДМВР – В. Търново старши комисар Димитър Машов, кмета, регионалния шеф на Габрово, шефът на ИААА Бойко Рановски и доктор Надежда Тодоровска, заместител общоприет шеф на БЧК.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР