На траурната литургия се очаква да дойдат не само негови

...
На траурната литургия се очаква да дойдат не само негови
Коментари Харесай

Много Мирише! Шокиращи Нови Разкрития За Смъртта На Денис Ершов! Близки Изригнаха: Той Е Бил

На траурната литургия се чака да дойдат освен негови другари и сътрудници, само че и български артисти, артисти и художници, които в разцвета на бизнеса си в интервала 2007-2012 година Ершов спонсорираше обилно.

За опелото се чакат и роднините му Литва и Русия. „ Покровителството над българската просвета и изкуство от страна на Елена и Денис Ершови няма по какъв начин да бъде забравено. Три следващи години сем.Ершови финансираше безплатно постановките на Народния спектакъл „ Иван Вазов ” в София, подпомагаше турнета на артисти и концерти на артисти в чужбина, а също по този начин и доста надарени художници употребиха тяхната финансова поддръжка. ”, припомниха близки на 51-годишния предприемач.

Всичките му другари у нас са шокирани от диагнозата – скоропостижен рак на кръвта, която е била сложена два месеца преди той да си отиде. По време на юбилея му предходната година в София Денис е бил в чудесно здраве.

Съпругата му Елена Генадиевна е поискала аутопсия на тялото, с цел да се откри, в случай че е допустимо, източникът на злокачественото заболяване, от което по тайнствен метод си отиде преди време известният български предприемач Владимир Грашнов. Той управляваше сполучливо бизнеса на Майкъл Чорни у нас.

Ершов бе изпъден от България през 2000 година като опасност за националната ни сигурност, само че откакто завоюва всички каузи в съда, през 2004 година получи още веднъж правото да влиза в страната ни. Въпреки че по сходство на Майкъл Чорни и на Ершов беше лепнато петното „ интернационален аферист ”, литовецът остана до последния си мирис у нас.

От през вчерашния ден за него неутешимо страдал някогашният му съучастник и непосредствен другар Митко Събев, с който се разделиха дефинитивно при подялбата на акциите в „ Петрол холдинг ” АД преди пет години. Събев се е отдръпнал в къщата си край Царево и не желал от през вчерашния ден никой да го безпокои в тъгата му.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР