На транспортните средства не е било разрешено да влязат в

...
На транспортните средства не е било разрешено да влязат в
Коментари Харесай

Спряха над 29 тона отпадъци от Гърция и Турция на ГКПП Русе - Гюргево

На транспортните средства не е било позволено да влязат в Румъния и отпадъците са били върнати на изпращащите сдружения

Над 29 тона пластмасови и стъклени боклуци, натоварени надлежно в Гърция и в Турция, бяха спрени от румънските гранични управляващи на влизане в страната през ГКПП Русе - Гюргево, съобщи организация Аджерпрес, представена от Българска телеграфна агенция.

Отпадъците, транспортирани от румънски жители надлежно на 39 и 65 години, са били спрени през миналата нощ на граничния пункт. Според показаните документи водачите са превозвали стъклени боклуци, натоварени в Гърция, и пластмасови боклуци, натоварени в Турция, за компании в Румъния. Граничните чиновници на Гюргево са поискали оторизирана помощ от комисарите на организацията по околна среда. При инспекциите те са открили, че първото транспортно средство е съдържало 10 000 кг стъклени боклуци, а второто - 19 960 кг пластмасови боклуци. Комисарите са открили, че документите са непълни и не дават отговор на настоящите законови разпореждания.

В резултат на транспортните средства не е било позволено да влязат в Румъния и отпадъците са били върнати на изпращащите сдружения.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР