На тръгване от Герена - изпълнителният директор на Левски -

...
На тръгване от Герена - изпълнителният директор на Левски -
Коментари Харесай

Павел Колев: Няма промяна в собствеността на Левски, увеличиха се желаещите за спонсори на клуба

На потегляне от " Герена " - изпълнителният шеф на Левски - Павел Колев още веднъж се спря пред журналистическото голям брой, с цел да дава отговор на въпроси, свързани с бъдещето на столичния гранд. Новината, която той разкри е, че през днешния ден сутринта клубът е получи две нови оферти за спонсорство. Все още няма и смяна в собствеността на вековниците.

Колев още веднъж не изключи вид за банкрут.

Надеждата му е напълно в дейностите на почитателите, защото до броени дни клубът би трябвало да преведе заплатите на футболистите...

Ето какво още сподели той:

" Промяна няма сега. Това, което можем да създадем, е да се опитаме да разгадаем този проблем. Търсих Васил Божков, няма връзка с него сега. Акциите са прибрани в касата на клуба и не можем да разполагаме с тях. Те се водят на Георги Попов. Ако се свържем с тях, ще разясняваме . Всички разновидности са вероятни сега ", сподели Колев, който добави, че оставки в Левски на този стадий няма да има.
 Петър Хубчев остава треньор на Левски, най-малко към този момент
Петър Хубчев остава треньор на Левски, най-малко към този момент

" Сините " желаят шампионатът да се рестартира на 12 юни

Не единствено аз, само че цялата администрация и спортно-техническото управление продължаваме да си изпълняваме отговорностите си , с цел да не блокираме работата на Левски.
 Снимка 479273
Източник:

" Увеличиха се искащите за спонсори на клуба, още тази заран получих нови две оферти , които не съм могъл да обмисля и да вляза в диалог. Нека не разясняваме, тъй като не съм прочел деликатно писмата. Само през днешния ден са две. Мисля, че и двете са български. Водим диалози и с една задгранична компания от много време , само че аз очаквам инспекция за честност, която се прави в чужбина, с цел да знам, дали да продължим въобще тези диалози. Левски не може да се разпознава с офшорна компания, в случай че не бъде тествана.

Мисля, че е безусловно допустимо Левски да се самоиздържа, другият доста значим проблем е честен. Хората оказват помощ, тъй като видяха, че клубът е опрян до стената. В момента, в който има сериозен вложител, ще забележим по какъв начин да продължим да работим с почитателите, това е един от методите Левски да не е подвластен от политическа обстановка.
 След два дни акциите на Левски се връщат у Георги Попов
След два дни акциите на Левски се връщат у Георги Попов

" Но тук липсва така наречената каузална договорка и контракт "

По принцип всичко е допустимо. Аз няма по какъв начин да изключа, който и да е разновидности . Тити заявява и пред мен, че не се е отказал от концепцията да поеме тази тежка задача .
 Снимка 479269
Източник:

Надеждата сега е тъкмо във почитателите, в последователите . Въпреки че наподобява малко цинично на фона на обстановката в страната, тъй като осъждам по себе си. Предполагам, че 95% от хората са като мен - борят се за оцеляването си. Конкретна сума не мога да кажа. На този стадий цялостно схващане имаме от играчите, не мога да се оплача. Колко още ще продължи още, не мога да кажа ".
 Ново 20: 20-годишният Венцислав Манчовски изиска акциите на Левски! Обновена
Ново 20: 20-годишен ще оправи Левски за 2-3 месеца, изиска акциите на " сините "!

Иска да дава на клуба 80% от годишните доходи на компанията си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР