- на този въпрос, задаван многократно вече два месеца от

...
- на този въпрос, задаван многократно вече два месеца от
Коментари Харесай

От БСП гласували в ЕП против борба с корупцията, защото спрени европари щели да се ползват за друго

- на този въпрос, задаван неведнъж към този момент два месеца от Actualno.com, най-сетне беше даден по-официален отговор. Това стана по време на събитие на Българска социалистическа партия в Русе, където главната тематика бяха изборите за Европейски парламент.
Още преди към месец импровизирано от " Позитано " ни споделиха, че повода за позицията на евродепутатите на алените е, че предлагането било инструмент за принуда от страна на Брюксел против страни, които се опълчват на евроелита . Сега един от най-приближените до соцлидера Корнелия Нинова депутати - Крум Зарков , даде сходен отговор. По думите му пред кореспондента на Actualno.com в Русе, негативният избор е даден, тъй като тези пари ръководещите в така наречен корумпирани страни ще употребяват за други цели , като не стана ясно какви може да са тези други цели съгласно алените!
Европейските избори
Битката в изборите за Европейския парламент е борба за България “. Това изрично заявява в Русе депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева. Тя взе участие в полемика на тематика " Защо да гласуваме на Европейските избори? " по покана на локалния клуб на социалистите " Червена зора ", дружно с сътрудниците си Крум Зарков, Пенчо Милков, Георги Стоилов и Петър Витанов.
Елена Йончева за следващ път сподели, че вложенията в България през последните 10 години са намалели от 11 милиарда евро на към 1 милиарда евро в този момент. Тя съобщи, че 60% от българите са функционално необразовани, че страната по независимост на словото преди 10 години е била на едно ниво с Франция, а в този момент е на 111 място в света. По нейните думи най-голямата опасност за страната бил методът, по който тя се ръководи. Червената депутатка поддържа машинното гласоподаване, което съгласно нея ще ликвидира невалидните бюлетини и мъртвите души, с които се спекулира в изборните описи на отпътувалите за чужбина сънародници.
" Основната борба в идните избори ще бъде сред Европейската Народна партия и Партията на европейските социалисти, чийто лозунг в България е " Социална Европа – мощна България ". Българите желаят правдивост, а не Европа на разнообразни скорости ", сподели Крум Зарков. Той заяви, че лидерът на евролистата на Българска социалистическа партия ще бъде изясен на 17 март на съвещание на Националния съвет на партията .
Крум Зарков уточни, че от анулацията на скандалните ремонти, осъществени в Изборния кодекс зависи връщането на депутатите на Българска социалистическа партия в Народното събрание. Той категорично съобщи, че неговата кандидатура ще бъде за българския парламент, а не за Европейския.
Пенчо Милков засегна въпроса с Дунавската тактика и разочарованието на австрийския дипломат от свършеното в българския сектор.
Петър Витанов моли за фрапантна смяна в Европа и повишение на " африканските " приходи на българите. Евродепутатите подсетиха за трите провалени плана на ръководещите: газопровода " Южен поток ", нефтопровод " Бургас-Алексадруполис " и АЕЦ " Белене ", в които не са предпазени националните ползи.
В умозаключение те молиха за всеобщо присъединяване в изборите, с което да се преборим с изборните операции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР