На този свят съществуват три неизменни неща - раждането, живота

...
На този свят съществуват три неизменни неща - раждането, живота
Коментари Харесай

Медицинска сестра показа какво правят хората преди смъртта

На този свят съществуват три неизменими неща - раждането, живота и гибелта. И в случай че за раждането и живота човек приказва с наслада и интерес, то гибелта не е изключително добре приветствана тематика за диалог. Избягването на тази тематика се дължи най-много на страха от незнайното, написа jenata.blitz.bg.

Много хора се интересуват от това какво усеща човек преди гибелта, през какви стадии минава преди края си и дали всичко това е мъчително.

За да приготви хората за неизбежния край, здравната сестра Пени Смит, която работи в приют, постоянно разгласява клипчета в TikTok, в които разкрива по какъв начин се държат пациентите ѝ преди гибелта, какво е положението им и дава скъпи рекомендации на околните им.

" Когато човек умира, нормално му се привиждат умряли хора, които е обичал, а от време на време даже и мъртвите си домашни любимци ", споделя дамата.

Тя прибавя, че умиращият гледа към тавана или към ъгъла на стаята. " Имала съм пациенти, които споделят, че виждат умряли близки тъкмо пред себе си ", прибавя тя.

Медицинската сестра споделя още, че постоянно в такива случаи членовете на фамилията на умиращия пробват да го върнат към действителността, казвайки, че в стаята няма никой. Смит обаче е безапелационна, че това не би трябвало да се прави, тъй като по този метод се нарушава спокойствието на умиращия.

" Затова, когато умиращите споделят, че виждат умрялата си баба или кученцето си, това е безусловно обикновено ", споделя още тя.

Някои умиращи пък постоянно галят нещо във въздуха. Това може да значи, че виждат умряли домашни любимци пред себе си.

" Когато вършат такива придвижвания с ръце ", написа здравната сестра, имитирайки глезене на дребен домакински любим, на мястото, където човешката ръка прави придвижванията, може да е да вземем за пример умрялата котка на пациента.
@hospicenursepenny Rerun while im in algorithm jail #paranormal #spirits #afterlife ♬ Blinding Lights - Loi

Между другото, теорията ѝ, че преди края си хората виждат умряли близки се удостоверява и от почитателите ѝ в мрежата.

" Дядо ми гледаше в една посока. Попитахме го какво гледа, а той сподели, че там е баба ми, а няколко минути по-късно умря ", написа интернет консуматор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР