На този момент не е обсъждана смяната на нито един

...
На този момент не е обсъждана смяната на нито един
Коментари Харесай

Васил Пандов: Не е обсъждана смяната на нито един министър при ротацията

„ На този миг не е обсъждана промяната на нито един министър при ротацията, която следва ". Това съобщи в студиото на „ Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS депутатът от ПП-ДБ Васил Пандов. По думите му няма смяна в диалозите за ръководството и в тях вземат участие представители на партиите, които са част от ротационното председателство на Народно събрание и Министерски съвет – ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. На този стадий Движение за права и свободи няма да взе участие в този механизъм, съобщи Пандов.

Според него механизмът при взимане на решения за назначения ще разреши Народно събрание да не изпада в законодателен ступор поради избора на лични органи, само че не може да бъде определян като съдружно съглашение

„ Разговори ще бъдат водени за всяка една персона, от наша позиция никой не е желал Движение за права и свободи да има квота в избора на регулатори. Няма такова нещо от тяхна страна, съобщи Пандов.

По думите му лицата, които ще се оферират, би трябвало да имат високи нравствени и морални качества.

„ Не става дума за квоти, за систематизиране, става дума за предложение на лица, които дават отговор на тези критерии ", разяснява депутатът от ПП-ДБ. Той добави, че тези кандидатури могат да бъдат предлагани и с присъединяване на неправителствени организации.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg