"На този етап причината е ясна, но тепърва предстои проучване.

...
"На този етап причината е ясна, но тепърва предстои проучване.
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за жестокия бой между ученички в Пловдив

"На този стадий повода е ясна, само че занапред следва изследване. Жертвата е писала в обществени мрежи мнения за девойките, които са й нанесли побоя. Засегнатите търсели разпра. Това знаем ние ". Това съобщи Надя Танева, шеф на Социално подкрепяне в Пловдив.

Тя прибавя, че 11 девойки са били на мястото на случката в Пловдив.

"Боят е за възмездие и разпра. Искали са да знаят каква е повода да написа отрицателно против тях ", прибавя тя.

"Не е получаван сигнал за принуждение в фамилията на нито едно от децата ", добави Танева.

"Жертвата сега е много уплашена. Предстоят ни доста диалози с нея. Има доста психически моменти, с които би трябвало да установим прочувственото положение на децата и същинската причина, тъй като може да не е единствено това, а да са натрупали се събития ", счита още тя.

"Срещата е проведена в обществените мрежи. Тези, които са снимали видеото, са били в поддръжка на търсещите разпра ", посочи служителката на Социално подкрепяне.

"Момичетата, които са били другото момиче, не са пристигнали с концепцията да я бият, а да получат опрощение. Когато обаче такова не е било налице, те са потърсили разпра, прибавя тя.

Според лекари напрежението в децата е доста огромно поради отдалечената форма на напрежение: "Те са затворени по 12 часа, няма по какъв начин да излязат и да спортуват. Много огромна е вероятността при една дребна провокация да има сходен акт на митинг ", сподели лекар в Пловдив.

По думите му жертвата ще развие най-вероятно едно постравматично стресово разстройство. Обикновено се среща при военните, ще го носи в себе си цялостен живот, предвижда той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР