“На този етап оцеляването на Борисов е в кърпа вързано,

...
“На този етап оцеляването на Борисов е в кърпа вързано,
Коментари Харесай

Дремджиев по Дарик: Гешев отваря шампанско, ще се иска индулгенция за “Магнитски” и Борисов

“На този стадий оцеляването на Борисов е в забрадка вързано, тъй като Гешев отваря шампанско довечера ”. Това съобщи в “Изборите ” Обяснение ” по Дарик радио журналистът Веселин Дремджиев.

По думите му не е ясно дали изобщо ще има смяна в състава на Висш съдебен съвет и на регулаторите.

Гледайте " Изборите: Обяснени " онлайн тук:

“Няма значение по какъв начин таази коалиция ще бъде пакетирана. Ако ГЕРБ не успее да сформира държавно управление, президентът може да даде мандат на Стефан Янев. Идеята е да се желае индулгенция за “Магнитски ”, както и за Борисов ”, проучва Дремджиев.

“Това, което се предполагаше - че Движение за права и свободи или други корпоративни механизми - ще създадат всичко допустимо Слави Трифонов и Стефан Янев да влязат в Народното събрание, е станало, в случай че резултатите се потвърдят ”, акцентира журналистът.



Снимка: Николай Илиев, Creative Visual Solutions

Той определикампанията на Движение за права и свободи като “брутална ” и “силна ”: “Идеята е да се направи коалиция, която да може да излезе с лозунга “ние се събираме, евроатлантиците, защото е война, както сподели и Борисов при гласуването си тази заран ”.

“Ако върнем лентата обратно, виждаме, че тази коалция, която управляваше, преди да бъде свалена, наруши някакви правила на играта на задкулисието и ползите на Русия, ползите на корупцията. Видя се, че има ясна готовност това да спре ”, сподели Дремджиев. По думите му свалената коалиция - Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия, са ужасяваща съпротива.


Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР