На този етап няма риск дербито на Милано от четвъртия

...
На този етап няма риск дербито на Милано от четвъртия
Коментари Харесай

Дербито на Милано ще се играе по програма, въпреки случаите на COVID-19

На този стадий няма риск дербито на Милано от четвъртия кръг на Серия " А " да бъде отсрочено. Двубоят сред безконечните врагове " Интер " и " Милан " ще се организира по стратегия на 17 октомври (събота) от 19 ч., макар шестте позитивни проби за ковид, пишат медиите в Италия.

Напрежението преди мача в този момент не е поради самия конфликт, а по отношение на това кой евентуално няма да бъде на линия за него. В " Милан " инфектирани с COVID-19 са Златан Ибрахимович и Лео Дуарте, до момента в който при " нерадзурите " позитивни проби дадоха Алесандро Бастони, Милан Шкриняр, Роберто Галярдини и Раджа Наинголан.

Отлагането на срещата не е вид, защото съгласно наредбите на италианската футболна федерация до такава степен се стига единствено в случай че един от тимовете не разполага с 13 здрави играчи, измежду които един вратар.

Дербито сред " Ювентус " и " Наполи " преди седмицата бе отсрочено, тъй като неаполитанците трябваше да пътуват, само че получиха възбрана от локалните здравни управляващи. В Милано сходна интервенция е невъзможна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР