На този етап да не коментираме. Ние сме решили да

...
На този етап да не коментираме. Ние сме решили да
Коментари Харесай

Бившият на Слави Георги Георгиев: Правим всичко възможно да има правителство

„ На този стадий да не разясняваме. Ние сме решили да създадем всичко допустимо да има държавно управление, ще създадем всичко допустимо и ГЕРБ да сформират държавно управление. Нормално е всеки един да каже, че е подготвен да осъществя мандат ”. Това разяснява депутатът от Политическа партия Георги Георгиев. Той е някогашен народен представител от Има Такъв Народ в предходното Народно заседание.

За приликите сред Има Такъв Народ и Политическа партия Георгиев сподели, че е мъчно да ги открие, само че вижда разликите. „ Те са, че методите за взимане на решения, писани в учебниците, в тази парламентарна група се ползват – концепциите подлежат на полемика, всички се сплотяваме към едно мнение, което се афишира обществено и се отстоява ”, съобщи Георгиев.

Относно разногласията сред депутатите от 48-ото Народно заседание за управлението на комисиите, Георгиев посочи заслугите на своя сътрудник от Политическа партия Иван Христанов за Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ”, който обаче не бе определен за ръководител на комисията по земеделие.

Георгиев подмина разногласието сред някогашния състезателен министър в кабинета на Кирил Петков Радостин Василев и неговия длъжностен правоприемник Весела Лечева. Според депутата от Политическа партия с импортирания от Василев сигнал се нападна и президента. „ Между тях има някакво недоразбиране, дано си изгладят проблемите между тях ”, сподели Георгиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР