На този етап, ако вотът на недоверие бъде внесен от

...
На този етап, ако вотът на недоверие бъде внесен от
Коментари Харесай

От Воля намекнаха, че може да подкрепят вота на недоверие срещу правителството

На този стадий, в случай че вотът на съмнение бъде импортиран от Българска социалистическа партия, има възможност да го подкрепим . Това сподели националният представител от ПГ на " Воля " Кръстина Таскова пред публицисти след консултациите с Българска социалистическа партия за вота на съмнение, съобщи " Фокус ".
" Изслушахме претекстовете на Българска социалистическа партия. Интересни неща ни споделиха. Искам да ви кажа, че занапред, в случай че подобен избор на съмнение бъде импортиран ще обсъдим съответно. Мотивите са доста повече от това, което те съумяха да ни показват . Ще вземем нашето решение, в случай че подобен избор бъде импортиран.
Това, което ние следим напоследък е, че в случай че министър Горанов каже,че понижава дотацията, те могат да трансформират своето решение. Те демонстрират, че в някои връзки работят дружно с ръководещите. Нека да изчакаме да бъде импортиран вота ", добави още Таскова.
Зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Драгомир Стойнев също направи коментар от името на социалистите след консултациите.
" В продължение на близо 50 минути представихме нашите претекстове на народните представители от " Воля ". Изключително работлив диалог. Експертен също по този начин диалог. Всички техни заложени въпроси получиха отговор . Съгласиха се с проблемите, които ние всички виждаме, само че помолиха за няколко дни размисъл " , добави още Стойнев.
По думите му духът и разговорът е бил добър и Българска социалистическа партия са задоволени . На въпрос дали от Българска социалистическа партия имат вяра, че " Воля " ще ги поддържат, Драгомир Стойнев посочи, че обстановката е спешна и те преценят дали ще дадат своята поддръжка за едно държавно управление, което генерира рецесия в съвсем всеки един браншове или ще решат да се върви към предварителни избори.
" С самостоятелните депутати мисля, че от днес може да ги назоваваме - подвластни ", добави още зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР