На този етап, ако сте използвали един Asus Zenbook, сте

...
На този етап, ако сте използвали един Asus Zenbook, сте
Коментари Харесай

Asus Zenbook s 13 Oled: алтернативата на Macbook Air

На този стадий, в случай че сте употребявали един Asus Zenbook, сте употребявали всичките модели. Те са най-близкото нещо, което Asus има до съперник на MacBook Air, с шаси, което е малко по-крехко, тъчпадове с по-добри функционалности и ценови етикети, които са една концепция по-малко смущаващи, написа. През последните години те се трансфораха и в един от най-евтините способи да получите OLED екран на преносим компютър.

Но този съответен Zenbook, Zenbook S 13 OLED за $1299, също е трогателен, тъй като е едно от първите устройства, които съумях да тествам с дълго чаканата серия Ryzen 6000 на AMD.

И до момента в който шасито на Zenbook е другояче незабележимо, чипът вътре обезпечава както продуктивност на процесора, по този начин и интегрирана графика, които още веднъж e едни от най-хубавите, които можете да получите в ултратънък преносим компютър. Тази мощност, съчетана с ултрапреносимостта, с която е известна линията Zenbook, прави Zenbook S 13 OLED доста жизнеспособна опция на MacBook Air за тези, които са отворени към Windows.
 Apple приготвя напълно актуализирани MacBook Pro
Apple приготвя напълно актуализирани MacBook Pro

Touch Bar си потегля, а MagSafe се връща

ДОБРИТЕ НЕЩА:

- Мощен процесор и интегрирана графика

- Лек и портативен

- Тъчпадът е отличен

- OLED екран с висока разграничителна дарба

ЛОШИТЕ НЕЩА:

- Няма доста портове

- Процесорът може да прегрее

- Изглежда малко скучно

Zenbook S 13 не наподобява изключително друго от легионите други Zenbook, само че това надали е нещо неприятно. С 1.1 кг и дебелина 1.5см, това е едно от тези устройства, които можете да пъхнете даже в най-пълните раници (и такова, което даже няма да усетите, до момента в който е там).

Поставянето на OLED панел на ултрапреносима линия е известно, че има заплаха тази линия да стане прекалено скъпа и да унищожи живота на батерията. Това прави това устройство глътка пресен въздух.

Този OLED сензорен екран, въпреки и да не е толкоз жив, колкото може да видите от най-скъпите OLED на пазара, въпреки всичко е много прекрасен, достигайки изцяло използваеми 360 нита при нашето тестване с съвсем никакви отражения на всички места. (И това е 16:10, осигурявайки повече отвесно пространство.)

И въпреки всичко имахме приблизително седем часа и 45 минути работа в офис на това устройство със междинна бляскавост на екрана и включен режим за икономисване на батерията. Въпреки че можем да извлечем още няколко часа от най-новия MacBook Air, той към момента е добър спрямо другите машини на Intel от 12-о потомство.
 Xiaomi демонстрира по какъв начин би изглеждал сгъваемият телефон, в случай че Samsung имаше конкуренция
Xiaomi демонстрира по какъв начин би изглеждал сгъваемият телефон, в случай че Samsung имаше конкуренция

По-тънък, по-голям и по-евтин
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР