На този ден преди четири години Господ прибра Траян Дянков

...
На този ден преди четири години Господ прибра Траян Дянков
Коментари Харесай

В Спартак си спомнят за Траян Дянков

На този ден преди четири години Господ прибра Траян Дянков прекомерно млад и той продължи да играе своя най-хубав футбол на небето.

Трико бе освен футболист на Спартак. Той бе от тези, същинските спартаклии, които се раждат такива. От тези, които носят спартаклийския дух в себе си, раздават се безкористно за емблемата на родния клуб и бранят философски спартаклийската идея на зеления правоъгълник и в живота.

Имаше данни да успее и като треньор на Спартак, само че в оня прокълнат 1 август 2016 година фантазиите, както неговите, по този начин и на цялата спартаклийска общественост рухнаха.

Траян Дянков си отиде едвам на 40 години. Отиде си безшумно и бързо, само че с футболното си държание и с това като ЧОВЕК в обществото начерта правилния път, по който да вървят поколенията спартаклии.

Бог да те елементарни, Траяне! Ти в никакъв случай няма да бъдеш пропуснат!

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР