На този ден имен ден празнуват Мария, Мариана, Марийка, Мара,

...
На този ден имен ден празнуват Мария, Мариана, Марийка, Мара,
Коментари Харесай

Страхотен празник в понеделник! Имен ден за красиви имена

На този ден имен ден честват Мария, Мариана, Марийка, Мара, Маруда, Манда, Маруша, Магдалена, Магда, Миглена, Лина



На 22 юли Църквата уважава паметта на Св. равноапостолна мироносица Мария Магдалeна.

 

 

В нейното житие се споделя, че когато Иисус Христос ходел по Галилея и правил чудеса, към него пристъпила жена на има Мария Магдалена и го помолила за помощ. Господ изгонил из нея седем бесове и изцяло я излекувал от заболяването. Оттогава признателната Мария служила непрекъснато на Господа, слушала неговото обучение и  вървяла след него до самата Негова кръстна гибел. 

Света равноапостолна мироносица Мария Магдалeна народът тачи  като сестра на свети Илия. 

На нея се приписва първия възклик " Христос воскресе! ".
 
Магдалена
• Магдалена е библейско име, което значи кула.

• Жените с това име честват имен ден на 22 юни.

• Това име идва от Библията, където се споделя за грешницата Мария-Магдалена, измила краката на Исус.

• Тя е била сподвижница на Христос и се е говорело, че е прелюбодейка, поради което средновековните писатели са тълкували името Мария-Магдалена като непрекъснато обвинена.

 
Значение на буквите в името М   грижлив темперамент, предпочитание да оказва помощ, от време на време свенлив, предизвестие за недопустимост на хищническо отношение към природата, превъзмогване на изкушението да е център на вниманието. А    знак на началото, силата и желанието да започнеш нещо и да го осъществиш, предпочитание за нравствен и физически комфорт. Г  жадност за познания, предпочитание за скрита загадка, дарба да се разбере всичко в живота, превръщане на внимание даже и на дребните неща, честност по всички въпроси.Дразбиране, размисъл преди всяко начинание, фамилията – най-важното нещо, предпочитание да се оказва помощ, колебливост в връзките, податливост към разбиране на паранормалното. А знак на началото, силата и желанието да започнеш нещо и да го осъществиш, предпочитание за нравствен и физически комфорт. Л рафинирано схващане за хубост, изключителни художествени и артистични качества, предпочитание да се споделят знанията и възприятията с колегата, предизвестие за недопустимостта на бързо прахосан живот и нужда да се откри същинската цел в живота. Е предпочитание за себеизразяване, нужда за съвместен продан на хрумвания, наклонност да посредничи в конфликтни обстановки, просветление, интуитивно схващане на тайните на света, от време на време – прекомерна словоохотливост. Н знак на митинг, отменяне на всичко безсистемно, вътрешна мощ, изострен сериозен разум, предпочитание за духовно и физическо здраве, усърдие и упорита работа, отменяне на монотонната и скучна работа. А знак на началото, силата и желанието да започнеш нещо и да го осъществиш, предпочитание за нравствен и физически комфорт.
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР