На това се дължат проблемите му в личния живот през

...
На това се дължат проблемите му в личния живот през
Коментари Харесай

Никой Не Смее Да Шукне За Това! Тежка Война Между Най-Известният Българин И Най-Обичаната Българка! Ето Защо Е Хаосът В Живота Им!

На това се дължат проблемите му в персоналния живот през последните 10 години – от времето, когато Дългия за първи път се заяде с примата на българската сцена.

Съчетание на вещерска клетва, черна магия и проклинание при ходжа се стоварват на главата на Слави Трифонов, откакто Лили Иванова мобилизирала целия си вещерски капацитет. От 1999 година, когато шоуменът стартира войната си с примата, в персоналния му живот настана цялостен безпорядък. Той се раздели с приятелката си, започнаха здравословните му проблеми с очите, правилни хора го предадоха и го напуснаха, а за последно – счупи крайник на турне. Това може да се дължи единствено на магия, поръчана от Лили Иванова при ходжа, разясняват пред „ Уикенд ” хора от шоубизнеса. Те настояват, че който се е заял с примата, хаир не е видял. Хората напомнят, че преди време дъщерята на Маргарет Николова се самоуби, откакто се сдърпа с Лили Иванова. По-късно се появи заслепителната Паша Христова, която детронира Лили, само че почина при самолетна злополука.

Наскоро другари на примата на българската сцена са я забелязали отново да посещава персоналния си ходжа. Те допускат, че Лили Иванова ускорява проклятието на Слави Трифонов. „ Не се радвайте на триумфите на Слави и не му завиждайте – той занапред ще опознае страданието ” – просъскала през зъби преди години Лили Иванова в компания на познати.

От своя страна Дългия все по-често се оплаква пред хора от екипа си, че губи виталност и се усеща по този начин, като че ли някой изпива силата му. Близките му знаят, че той не е религиозен, само че в последно време приказвал постоянно за тези енергийни въздействия.

Когато бил в болничното заведение в Стара Загора след последната си контузия на тазобедрената става, Слави помоли своя непосредствен другар Годжи да му откри средновековния труд на великите инквизитори Шпренгер и Инститорис „ Чук против вещици ”. Може би пък това е отговорът на Дългия против черните вълшебства, поръчани от Лили Иванова. Двамата инквизитори са изгорили стотици вещици, като проклятията на магьосничките не ги застигнали, защото умрели от естествена напреднала възраст.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР