На това Харвард не учи - на умението да постигаш

...
На това Харвард не учи - на умението да постигаш
Коментари Харесай

Илиян Василев: Кирил и Асен правят същата грешка, каквато направиха ИТН

" На това Харвард не учи - на умеенето да постигаш задачите без диктати. Кирил и Асен вършат безусловно същата " неточност " /,ако приемем, че е несъзнателно/, каквато направиха Има Такъв Народ ". Това разяснява в обществената мрежа новата групировка " Продължаваме промяната " и нейните лица Петков и Василев дипломатът и енергиен специалист Илиян Василев.
" Нямат никакво право да слагат тези 5 условия и да слагат ултиматум. Това е детска демонстрация, която вместо добър знак, ненужно напряга ситуацията, тъй като слага другите участници в срещата в състояние на подчинени и показва надменност.
Става по различен метод - събират се разискват оферти и излизат с общ документ. Защото по този начин подложен въпросът е избирателен и в забележителна степен изпразнен от наличие.
И какво - Демократична България също да излезе със собствен вид на " ултиматум "? Няма да го създадат, най-добре е да се създадат на разсеяни и да не обръщат внимание.
С проява на его вървим към злополука, а К и А към ориста на Слави.
Това с такта, с възпитанието, с дипломатичността - не се преподава в скъпи учебни заведения, само че без него в политиката се трансформират в следващ кандидат за правоприемник на диктатора Борисов след началника Трифонов.
Не знам дали Кирил и Асен си дават сметка, че в случай че не съумеят на тези избори, повторно няма да имат опция. Слави загуби въздействието си на трети избори. К и А има още по-къс небосвод на доверие "

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР