На Том Круз е било отказано разрешение да кацне с

...
На Том Круз е било отказано разрешение да кацне с
Коментари Харесай

Норвегия отказа на Том Круз снимки в Шпицберген

На Том Круз е било отказано позволение да кацне с хеликоптер на архипелага Шпицберген, защото управляващите се притесняват, че той ще обезпокои локалната фауна.

 

На Том Круз е било отказано позволение да кацне с хеликоптер на архипелага Шпицберген, защото управляващите се притесняват, че той ще обезпокои локалната фауна, оповестява в. " Таймс ". " Губернаторът на Шпицберген е отказал да даде позволение за 30 кацания на хеликоптер по време на фотосите на осмия филм от франчайза " Мисията невъзможна ", се прецизира в публикацията.

 

 Добави изложение

 

Според ръководителя на Министерството на околната среда управляващите се пробват да запазят съвсем недокоснатата дивата природа на Шпицберген .

" Придвижването из архипелага би трябвало да се прави по метод, който не предизвиква непотребни неудобства на хората и животните ", цитира вестникът думите на норвежкия министър.

Отбелязва се, че забавянето на продукцията може да докара до проблеми за Paramount, продуцента на кино лентата, който е възнамерявал да снима нужните подиуми в къс период.

Според " Таймс " локалната продуцентска компания PolarX, която координира работата, апелира решението на управляващите. Въпреки това норвежкият министър на културата Анет Третебергстуен към този момент е отказала на компанията дотации за снимане на кино лентата в страната заради опасения за нарушение на околната среда в Шпицберген.

Проектът с присъединяване на Круз би трябвало да бъде пуснат на екран през 2024 година Режисьор на кино лентата ще бъде Кристофър Маккуори.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР