На тези зодии просто им се отдава да бъдат чудесни

...
На тези зодии просто им се отдава да бъдат чудесни
Коментари Харесай

От кои зодии са най-добрите съпрузи?

На тези зодии просто им се отдава да бъдат чудесни сътрудници, съпрузи за образец и същинска опора за дамите. На тях може да се разчита, отговорони и съществени са, имат положителни планове и засипват с обич и грижи обичаната. Ето кои са те, съгласно „ Times of India “.

Рак

Раците са познати с това, че са доста грижовни и обичат да глезят половинката. Те от дребни мечтаят за семейство и дом, държат на фамилните полезности и обичат домашния уют, да стоят повече у дома. Като съпрузи, те доста поддържат жена си и са извънредно лоялни, правилни, сантиментални. За тях положителното положение на обичаната е преди всичко. Отдадени са и знаят по какъв начин да създадат брачната половинка щастлива.

Дева

Знае се, че те са мъже, на които може да се разчита. Доста виновни, практични и съществени сътрудници са. Работят крепко, обръщат внимание на детайлите и дават доста от себе си за обичаната си. Осигуряват финансова непоклатимост, постоянно са до половинката и се преценяват с нейните потребности. Правят всичко, с цел да я виждат щастлива.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР