На тези избори се решава много повече от това кой

...
На тези избори се решава много повече от това кой
Коментари Харесай

Джамбазки: На тези избори в Турция отново ще се гласува безконтролно с декларации, попълнени на улицата

" На тези избори се взема решение доста повече от това кой ще вземе властта в идващия мандат. Решава се националната, културна и религиозна еднаквост на България. В Турция обаче още веднъж ще се гласоподава безотговорно с заявления, попълнени на улицата.
Това е безусловно неприемливо и граничи с национално изменничество. Обаче се случва и никак не е инцидентно. Как ли? След като ЦИК остави опция при гласоподаване зад граница просто да се дават попълнените заявления, само че не направи нужното напътствие те да се попълнят на място от лицата в наличието на СИК, както беше от 2017 година насам.
 ЦИК: Всички, подали заявление за преносима секция, ще бъдат обслужени ЦИК: Всички, подали заявление за преносима секция, ще бъдат обслужени
" Проблем има и той е ненапълно неминуем. Имаме разнообразни по мярка региони. Някои имат по 16 претенденти, а други 4. В чужбина няма и канди...
Проследете чудовищната разлика в цифрите, когато работи едно предписание и когато в действие е другото. Антирекорд имаме през 2016 година в секцията в турския град Чорлу. Тогава без собственоръчно подписани пред комисията заявления в границите на изборния ден са регистрирани над 2300 гласа.
През 2017 година, при въведените правила, извоювани от Вътрешна македонска революционна организация, когато хората, имащи искания да вземат решение ориста на България, би трябвало сами пред комисията да попълнят декларациите си, техният брой пада до 890 в същата тази комисия ", във Facebook.
" И какво излиза - че с помощта на ЦИК и партийните назначения там, още веднъж се връщаме на картинката от 2016 година и всички би трябвало безшумно и добродушно да гледаме по какъв начин на 4 април изборите в България ще се трансфорат в жертва на чутовни операции с адрес Босфора.
За мен е ясно, че в огромната си част хората, които гласоподават в Турция, не приказват и не пишат на български, само че пък за сметка на това са мощно оръжие в ръцете на избрани политически партии, с което подсигуряват комфорт на протурско въздействие в политическия живот на суверенна България. За мен е ясно и кой е политическият индивид.
 Протокол с часовников механизъм Протокол с часовников механизъм
Централната изборна комисия(ЦИК) през вчерашния ден рече и отсече: Няма да има никаква смяна в изборните протоколи. Минути по-рано от ГЕРБ дад...
Всъщност мисля, че на всички е ясно. Няма по какъв начин да стане! Няма да разреша сходно долно опорочаване на процеса посредством интервенция на непознати субекти в българската политика и то през XXI век, 143 години след Освобождението на Родината ни от турско иго. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР