На тези хора единственият слоган е Да махнем Гешев. Помните

...
На тези хора единственият слоган е Да махнем Гешев. Помните
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: „Демократична България” предпочитат да управляват със своя антипод – лявата БСП

„ На тези хора единственият слоган е „ Да махнем Гешев ”. Помните ли, че преди две години, когато започнаха митингите, те имаха три съществени цели – Борисов, Цацаров и Гешев. Борисов не управляваше през последните 8 месеца. По-добре ли живее българинът? Резултатите от изборите демонстрираха българите кого желаят в ръководството ”, съобщи в студиото на бТВ Десислава Атанасова от ГЕРБ.

„ Цацаров, когато подаде остава, към този момент повече от година не е ръководител на КПКОНПИ. Да не би да няма корупция, той ли беше казусът? Сега офанзивата е към Гешев. Фиксацията към него е доста огромна. Ако него го няма, да не би да спрат всички престъпни прояви, да не би да няма да има отново пияни и дрогирани зад кормилото ”, попита тя.

„ Демократична България ” избират да водят диалози и да ръководят със своя противовес – с лявата Българска социалистическа партия. Кажете ми друго ляво държавно управление, при което е имало такива дефицити. Помним 1997 година, в този момент не е ли същото? Преди година обедняването и инфлацията не бяха в такива размери ”, добави Атанасова.

„ Логически е издържано ГЕРБ и Демократична България да бъдат гръбнака на едно бъдещо ръководство. Защото двете са част от едно и също европейско семейство. Тя дефинира като спекулации думите на Ивайло Мирчев от Демократична България, че не са получили поддръжка в зала за правосъдната промяна и че в действителност това е по-скоро фасада.

„ ГЕРБ е единствената партия в мандата с министър председател Борисов, която направи смяна в конституцията в частта правосъдна промяна. Христо Иванов беше министър в това държавно управление. Тогава управлявахме с „ Реформаторския блок “ и разпоредбите, по които беше определен основният прокурор, са разпоредбите на Христо Иванов. Може би не беше неприятно да попитате и по какъв начин виждате бъдещата правосъдна промяна, тъй като сякаш в обществото само и единствено „ Демократична България “ си лепят етикет на ревера – ще вършим правосъдна промяна, само че дали някой е чел техните оферти за правосъдна промяна? “, сподели Атанасова.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР