На територията, обслужвана от областна дирекция на МВР-Габрово, се проведе

...
На територията, обслужвана от областна дирекция на МВР-Габрово, се проведе
Коментари Харесай

След акция: Задържаха трима души с марихуана в Габровско

На територията, обслужвана от регионална дирекция на МВР-Габрово, се организира профилирана интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с разпространяване на наркотични субстанции в и към учебните заведения и детските градини, оповестиха от полицията.
На 22 октомври, към 21 часа, е осъществено претършуване на таванско помещение на бившето ОУ „ Св.Св. Кирил и Методий “ в село Горна Росица. Служители от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОД на МВР-Габрово и Районно управление-Севлиево, са задържали 43-годишен неведнъж осъждан гражданин на село Горна Росица и 45-годишен мъж от Габрово сега на преместване и сушене на растения.
При направения полеви наркотест - същите реагират на наркотичното вещество „ канабис “. От откритите растения е отделена листна маса с тегло близо 9 кг. Срещу двамата мъже е формирано досъдебно произвеждане.
На 23 октомври в 12.40 часа, в региона на Основно учебно заведение „ Васил Левски “ в Габрово, е арестуван престъпно проявен 32-годишен мъж. При осъществената инспекция е открито, че същият държи полиетиленова свивка с марихуана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР