На територията на всички 24 района на Столичната община са

...
На територията на всички 24 района на Столичната община са
Коментари Харесай

Над 100 снегорина чистят София, десетки паднали дървета създават опасност

На територията на всички 24 региона на Столичната община са осъществени няколко обработки с разпространяване на смеси против замръзване и избутване на снежна маса. Общо 130 снегопочистващи машини на компаниите, ангажирани с активността, са обработили трасетата на градския превоз, стръмни сектори и мостове, както и съществени улици в регионите и отчасти вътрешно-квартални улици. Обработени са и общински пътища и Южната дъга на Околовръстен път. На места са осъществени и по четири обработки. Работата продължава и все още, прибавиха от общината.

В София през нощта работата на екипите по разчистване на снега не е серпантина, събщават от Столичната община. Интензивните превалявания от сняг, съпроводени с увеличаване напразно, продължиха през цялата нощ. Снежната завивка все още е сред 25 и 35 см, по данни на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Постъпили са над 100 сигнала за паднали клони и дървета. Аварийните екипи са на терен и реагират, съгласно информацията към 6 ч. са почистени повече от 60 паднали клони и дървета от пътните платна. Поради изобилния снеговалеж и натежалата листна маса голям брой клони са прекършeни и основават усложнения за напредването.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР