На територията на Специален дом за временно настаняване на чужденци-София

...
На територията на Специален дом за временно настаняване на чужденци-София
Коментари Харесай

Дирекция „Миграция“ получи дарение от БЧК

На територията на Специален дом за краткотрайно настаняване на чужденци-София се състоя подписването на контракт за подаяние и гала по предаване на дарените движимости и материали от ръководителя на БЧК Христо Григоров.

Директорът на дирекция „ Миграция “-МВР старши комисар Николай Николов изрази признателност към представителите на БЧК за материалната поддръжка за настанените чужденци, която е продължение на дългогодишното съдействие сред Дирекция „ Миграция “ и Българския червен кръст. Той акцентира извънредно значимата роля на БЧК при оказване на поддръжка и възстановяване на изискванията на престояване на чужденците в домовете на Дирекция „ Миграция “.

Хуманитарната помощ за настанените чужденци в домовете в Бусманци и Любимец включва медикаменти, почистващи препарати, хигиенични материали, 15 перални и 15 сушилни машини, както и бебешки и детски такъми и облекла.

Направеното подаяние ще подкрепи Дирекция „ Миграция “ в обезпечаването на по-добри условия за престояване на чужденци в домовете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР