На територията на Перник се провежда мащабна полицейска операция, Към

...
На територията на Перник се провежда мащабна полицейска операция, Към
Коментари Харесай

Мащабна полицейска операция в Перник, проверяват се лица за купен вот

На територията на Перник се организира огромна полицейска интервенция, Към момента няма арестувани. Проверени са над 130 транспортни средства и 237 пасажери и водачи. Също по този начин са тествани 35 питейни и увеселителни заведения.

Проверени са и пет лица от престъпния контингент. Предстоят инспекции на още такива лица до края на деня по отношение на това дали ще вземат участие в схеми за платен избор.

В търговски обект в Перник е открита противозаконна лихварска активност, като са конфискувани описи, парични средства и дебитна карта. Там е стартирано досъдебно произвеждане и сега се организират процесуално-следствени дейности, претърсвания и изземвания на други адреси, свързани с този търговски обект.

В случая ще се ревизира дали при опрощаване на отговорности няма да има и случаи на противозаконен избор по отношение на идните избори.

В различен търговски обект в Перник също са открити описи. Започнато е досъдебно произвеждане и още веднъж ще се ревизира дали при опрощаване на дълг ще се гласоподава за избрана партия.

В складово помещение към комерсиалния обект са открити към 800 л дизелово гориво. Извършват се процесуално-следствени дейности и в други здания, които са близки на комерсиалния обект. Агенция „ Митници “ е на място и дизеловото гориво е конфискувано.

Операцията е с фокус противопоставяне на престъпността и запазване на публичния ред
Очаква се в края на деня да има и арестувани.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха и за спецоперация против пазаруване на гласове в Козлодуй. В кола на 34-годишен локален гражданин са открити описи с персонални данни и информация за разнообразни парични суми. Мъжът е арестуван за 24 часа и против него е формирано досъдебно произвеждане.

В последните дни се организираха няколко полицейски интервенции – в Стара Загора, Сливен, Добрич и Шумен. Акциите са ориентирани към противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред и против нарушавания на изборното законодателство по отношение на идния парламентарен избор.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР