На територията на ОДМВР- Шумен във връзка с Европейския ден

...
На територията на ОДМВР- Шумен във връзка с Европейския ден
Коментари Харесай

С колко трябва да се движиш, за да те глобят с 900 лева?

На територията на ОДМВР- Шумен по отношение на Европейския ден без починали на пътя се организира 24-часова профилирана полицейска интервенция. Д ългогодишните разбори на пътнотранспортната конюнктура демонстрират, че съществена и неизместима причина за настъпването на тежки пътни произшествия е превишената и несъобразена скорост .  Независимо от сезоните в годината тя е преди всичко.

За интервала юни - август на територията на ОД на МВР-Шумен са засечени водачи, които са „ прелитали “ около камерите за надзор на скоростта. „ Рекордът “ за шофиране в обитаемо място е 133 км/ час при позволени оптимални 50 .

Шофьорът е бил зад кормилото на лек автомобил  Опел „ Вектра “ със силистренска регистрация и е засечен от камера на ул. “Димитър Благоев “ в село Панайот Волов. Наложена му е санкция в размер на 950 лв. , лишен е от правото да  управлява за период от три месеца.

На 9 август  в село Радко Димитриево лидер на лек автомобил Мерцедес Ц клас  с  шуменска регистрация е минал със 123км/ час при ограничаване от 50 км/ час . За установеното нарушавания му е наложена санкция в размер на 850 лв. и отнемане от правото да ръководи за период от три месеца.

Същата санкция и отнемане за 3 месеца е наложена на водач, който бил зад кормилото на лек автомобил Фолксваген „ Пасат “с шуменски регистрационни номера  и бил засечен да кара на 10 август на бул. “Симеон Велики „ в Шумен със 122 км/ час при оптимално позволена за обитаемо място 50.
-->
През летните месеци върхът за шофиране с превишена скорост отвън обитаемо място е на лидер на лек автомобил Ауди А4, който бил открит да кара със 145 км/ час при лимитирани на скоростта от 60. Той бил засечен на 6 август покрай бензиностанция „ Шел “ по основен път Разград- Шумен. Санкцията му е 900 лева
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР