На територията на ОДМВР – Перник се провежда мащабна специализирана

...
На територията на ОДМВР – Перник се провежда мащабна специализирана
Коментари Харесай

Мащабна полицейска операция на територията на Перник

На територията на ОДМВР – Перник се организира огромна профилирана полицейска интервенция по противопоставяне на престъпността и такива, свързани с политическите права на жителите, запазване на публичния ред и недопускане на пътен травматизъм.

В акцията вземат участие чиновници на секторите престъпна, икономическа, териториална и охранителна полиция, както и експерти  от  Национална агенция за приходите, БАБХ, РЗИ и Агенция „ Митници.
До момента са формирани две досъдебни производства. В търговски обект в Перник е открита противозаконна лихварска активност. Оттам са конфискувани описи, парични средства и дебитна карта. Провеждат се процесуално- следствени дейности и на други адреси, свързани с този обект. В различен търговски обект в града  е открита тетрадка със описи. Изяснява се дали на длъжниците е предлагано изискването за опрощаване на задължения против гласоподаване за  избрана партия на идните избори.
До момента са тествани над 130 МПС,  237 водачи и пасажери, осъществени са инспекции на 35 питейни и увеселителни заведения.
Съставени са 7 акта и 14 фиша по Закона за придвижване по пътищата, 4 акта по Закона за българските документи за идентичност. Проверени са и петима души от престъпния контингент.
В складово помещение са открити към 800 литра дизелово гориво, което към този момент е конфискувано. Претърсват се и други прилежащи здания, където е допустимо да бъде намерено още гориво.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР