На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:На 13.

...
На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:На 13.
Коментари Харесай

Трима ранени в катастрофи в Пиринско! 20 г. се въртя с Волво на пътя Кулата-Петрич, жена обърна колата си по таван, мъж се заби в дърво

На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

На 13. 04. 2023 година към 17:50 часа на пътя сред с. Кулата и гр. Петрич е станало ПТП, при което лек автомобил „ Волво “ с 20- годишен лидер от гр. Петрич е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал в лек автомобил „ Фолксваген “. В резултат на удара, лекият автомобил „ Волво “ се е завъртял и се е блъснал в лек автомобил „ Тойота “, като с охлузни рани на главата е потърпевш лидерът на лекия автомобил „ Волво “, а с охлузни рани на ръцете и натъртвания - двама пасажера в лекия автомобил „ Тойота “. На тримата водачи са направени проби за приложимост на алкохол, които са негативни.

На 15. 04. 2023 година към 14:50 часа на път II-19 сред гр. Добринище и гр. Банско, лек автомобил „ Ситроен Ксара “, ръководен от 55-годишна жена от гр. Хаджидимово е излязъл в дясно от пътното платно и се е преобърнал. Водачката на автомобила е потърпевша с фрактура на лакътната кост. Направената й проба с техническо средство за приложимост на алкохол е негативна.

На 17. 04. 2023 година към 08:00 часа в региона на с. Хърсово, общ. Сандански е станало ПТП, при което лек автомобил „ Мазда “ с 54-годишен лидер от с. Ново Делчево, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е излязъл в ляво от пътното платно и се е блъснал в дърво. Водачът на автомобила е потърпевш с охлузвания на гръдния панер и порезна рана на ръката.

Вяра Костова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР