На територията на нефтобаза в Брянск е избухнал пожар, чиито

...
На територията на нефтобаза в Брянск е избухнал пожар, чиито
Коментари Харесай

Огромен пожар в база на нефтопровод `Дружба` в Брянск |

На територията на нефтобаза в Брянск е избухнал пожар, чиито аргументи към този миг не са известни и не се свързват непосредствено с войната в Украйна, оповестиха по едно и също време осведомителни организации в Русия и в Украйна. Според свидетелствата на поданици на Брянск в Telegram горят най-малко два пожара.

„ На място са изпратени избавителни екипи за пожар от висок сан. След идване е открито, че огънят е на територията на нефтена база “, съобщи в публично известие Министерството на изключителните обстановки на РФ. И оттова не дават възможна причина за огнения случай. ТАСС цитира пресслужбата на управлението на Брянска област и настояват, че горят резервоари. От сутринта върви евакуация на поданици от близки до епицентъра на пожара здания.

В обществените мрежи очевидци, намиращи се в региона на пожарите, описват, че са чули две мощни гърмежа. Това е станало към 2 часа през нощта по московско време, оттогава са и първите фотоси в обществените мрежи.

Руските медии пишат, че гори нефтобазата „ Дружба “, която е част от комплекса на нефтопровода „ Дружба “, доставящ в Европа съветски петрол.

Пожарът в Брянск е четвърти огнен случай за малко време след пожарите в обекти от промишлената и развойната инфраструктура на Русия в Твер, Корольов и Кинешма през предходната седмица.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР