„На теория има възможност, но практически няма шанс да се

...
„На теория има възможност, но практически няма шанс да се
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Практически няма шанс за кабинет с третия мандат


„ На доктрина има опция, само че на практика няма късмет да се сформира кабинет с третия мандат “. Това сподели в предаването „ Тази заран “ водачът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева.

Тя съпостави държанието на Кирил Петков и на другите политици от „ Продължаваме промяната “ с това на Слави Трифонов и представителите на „ ИТН “. По думите ѝ Политическа партия е изгърмяла първия мандат с „ обикновено и левашко подхождане. “, както Трифонов изгърмя своите благоприятни условия за кабинет предходната година.

Шест месеца страната е ръководена без стратегия и едвам след рухването на кабинета на Петков се сетиха, че е нужна управническа стратегия, добави водачът на „ Движение 21 “.

Според Дончева е несериозно приемането на Закона за КПКОНПИ, а назначението на Бойко Рашков за ръководител на антикорупционната комисия и за да го махнат от Министерство на вътрешните работи.

„ Проблемът на Политическа партия е, че те не могат да ръководят. Тези хора ще ни докарат до снабдителен проблем, в случай че останат във властта “, счита Дончева.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР